Teater og koncerter

7. årgang

5. september 2018

Koncert: Mike Andersen / Jens Kristian Dam

Lige siden de var børn, har den fabelagtige bluesguitarist og sanger Mike Andersen og multimusikeren Jens Kristian Dam delt en fælles passion for bluesmusikken. I dag har de to musikere gjort drengedrømmen til karriere, og deres moderne fortolkning af blues-genren har høstet stor anerkendelse på utallige turnéer i hele Norden og resten af Europa. Deres særlige duo set-up skaber en intens og nærværende sound og byder på mange forskellige instrumenter. Jens spiller fx klaver og trommer på samme tid! Repertoiret består af Mike Andersens egne moderne bluessange samt enkelte trad. blues-klassikere.

9. årgang

5. september 2018

Koncert: Mike Andersen / Jens Kristian Dam

8. årgang

17. september 2018

Teater: Fucking Åmål

Hils din mor: ”Fucking Åmål”

Der sker intet i Åmål - de unge udvisker kedsomheden med fester, alkohol og absolut ingenting. Det er fordommenes holdeplads og hvis du falder udenfor normen, kan byen være et helvede at bo i. Agnes og Elin bor i Åmål og er to vidt forskellige piger. Agnes er håbløst forelsket i Elin, der er skolens mest eftertragtede pige, men hun tør ikke sige det til nogen. Da deres veje endelig krydses, går det op for dem, at de har en hel del til fælles og en uventet rejse begynder. En forestilling om den første kærlighed, om at finde sig selv og turde stå ved, hvem man er. Baseret på den populære svenske film af samme navn fra 1999.

OBS: Mulighed for undervisningsmateriale og/eller workshop i forbindelse med forestillingen.

4. årgang

19. februar 2019

Rønne Theater

Teater [døgdi]: ”Bustin Jieber har brug for en pause”

Justin Bieber står på scenen. Musikken pumper, men Justin hverken danser eller synger. Han ligner en, der gerne vil langt væk. ’Bustin Jieber har brug for en pause’ handler om Caroline og Fanny fra fanklubben Den Officielle Danske Klub for Justin Drew Biebers Ve og Vel på Sjælland og Øerne. Pigerne har store visioner for fanklubben. De vil lave en tribute-koncert for Justin Bieber, som skal overgå alt, hvad nogen fangruppe nogensinde har lavet. For hvis man gerne vil frem her i verden, må man arbejde hårdt … Forestillingen handler om præstationskultur, popkultur og om at have brug for en pause.

OBS: Forestillingen spiller på Rønne Theater – eleverne får derfor en bonusoplevelse i at se forestillingen i smukke og autentiske teaterrammer på Danmarks ældste teater.

1. årgang

28. marts 2019

Teater: Jeppe på bjerget

Bornholms Teater: ”Jeppe på Bjerget”

Oplev Ludvig Holbergs evigt aktuelle ’Jeppe på Bjerget’ fortalt i et dukketeaters intime rammer. Forestillingen fortælles på klassisk dukketeatervis med en håndholdt dukke og en dukkeføreren, der er meget synlig og aktiv deltagende i fortællingen. Teatret bygges op undervejs, og det kan være, at dukkeføreren går i dialog med publikum eller kommenterer på dukkernes opførsel, hvis de ikke opfører sig ordentligt. Det ved man aldrig helt …

5. + 6. årgang

11. april 2019

Åvangsskolen gymnastiksal

Koncert: Lund/Jakobsen

Guitaristen Peter Lund og violinisten Lasse Høj Jakobsen mixer i deres nye duo Lund/Jakobsen instrumental ekvilibrisme med stor spilleglæde og eminent sammenspil. Drevet af en fælles musikalsk nysgerrighed udforsker de sammen de mange spændende udtryksmuligheder i kombinationen af violin, guitar og sang. Resultatet: En vidtforgrenet palet af musikgenrer, serveret med humor, personlighed og gnistrende musikalitet. Irsk folkemusik, argentinsk tango, bluegrass og sigøjnerjazz er blot nogle af de stilarter, de erfarne musikere når omkring. En god koncertoplevelse, som inddrager eleverne undervejs.

1. + 2. årgang

20. maj 2019

Koncert: CPH Marimba Duo

Marimba Madness!

Marimbaen er et eksotisk og varmt klingende instrument, som spænder over 5 oktaver og er 2,5 meter lang. Oplev sand ekvilibrisme, når de to unge, fremtrædende slagtøjsmusikere folder sig ud på hele to styks af slagsen – samt på marimbaens jazzede søsterinstrument: Vibrafon. Til koncerten kommer duoen hele jordkloden rundt med en perlerække af klassiske og folkloristiske musikstykker fra bl.a. Frankrig, Japan og Nigeria, samt fra tegnefilmens verden. Anders og Mathias er begge topengagerede formidlere og glæder sig til at guide eleverne sikkert og underholdende gennem denne musikalske odyssé.

Bhkl. + 3. årgang

20. maj 2019

Koncert: CPH Marimba Duo

Marimba Madness!

Opdateres så snart datoer haves.