Åstedet

SFO Åstedet er Åvangsskolens SFO og ligger på Merkurvej 12 i Rønne.

Der er ca. 230 børn og 15 voksne i Åstedet. Der er børn fra 0. – 3. klasse.

Der er pladsgaranti i fritidsordningen. Tilmelding sker ved henvendelse til kommunens centrale pladsanvisning 56923023.

Åstedet har et nært samarbejde med skolen. Forskellige projekter og ture planlægges og udføres i samarbejde mellem børnehaveklasseledere og pædagogisk personale fra skolen.

Man kan kontakte Åstedet på telefon 56923185.

Spørgsmål og andre henvendelser kan ske til leder af SFO og indskoling Hanne Vesth på telefon 56923152, bedst mellem 8.30-12.30

Åstedet er stedet med trygge og forudsigelige rammer, hvor vi er nysgerrige på hinanden og ser den enkelte.

Tryghed er vigtigt for os på Åstedet, da det kun er trygge børn, der kan opnå følgende mål:

... vores hus er rart at komme i
... børn og forældre føler sig trykke i sfo’ene
... børnene føler sig værdsatte og vi er nærværende i børnenes verden
... udvikle børnenes sociale kompentancer med respekt for hinandens forskelligheder
... børnene har en aktiv hverdag, men f.eks. kreative værksteder, boldspil og idrætslege og børns egen frie leg.
... børnene er medbestemmende over egen hverdag
... børnene for en god start i sfo’en/vippen og en god overgang til skolen.
... et godt og spændende læringsmiljø
Herudover er det vigtigt, at vi holder øje med børnenes trivsel og udvikling.