Opslagstavlen

TRAFIKÆNDRINGER:
    Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at der fra mandag, den 15. oktober lukkes for indgangen til Merkurvej på grund af vejarbejde. Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt, at børn og forældre ikke bruger Merkurvej som tilkørselsvej til Åvangsskolen. Der vil kun være adgang til skolen via Byledsgade og cykelstien indtil arbejdet er færdigt.
    Morten Jørgensen Hulgaard den 30-10-2018
    Kære forældre på Åvangsskolen.

På baggrund af Skolerapport og på baggrund af netop udsendt oplæg om "Fælles Indsats for Folkeskolen Bornholm", har vi brug for jeres input til, hvordan vi styrker Åvangsskolen på de udvalgte 5 fokusområder. Det handler om, hvordan vi skaber og styrker
    • Kommunikationen og dialogen med jer forældre
    • God trivsel
    • Høj faglighed
    • En folkeskole for alle
    • Rammer og vilkår.
    Vi vil derfor gerne invitere alle forældre til dialogmøde torsdag d. 8. november kl. 19.00-21.00 .

Sæt venligst kryds i kalenderen! Efter efterårsferien udsendes invitation med dagsorden og tilmelding. Vi håber at se rigtig mange af jer forældre, så vi sammen med skolebestyrelsen og jer kan skabe en rigtig god Åvangsskole for jeres børn!

Susanne Dam

Mette Grønbech-Dam den 05-10-2018
    Åvangsskolen har fået nyt logo!
    Her kan du læse om betydningen og symbolerne i vores nye logo (se øverst i bjælken):

Å:
    Vores forbogstav lavet som barnet/mennesket i centrum
    Tværstregen på Å'et:
    En smiley fordi vi ønsker at møde hinanden med et smil, være positive og imødekommende, så børn og voksne oplever at blive set. Kan også være et sjippetov og symbolisere leg/bevægelse.
    Bølger/vand/vores å:
    Symboliserer konstant bevægelse og udvikling. Viser at vi ønsker at flytte os og være åbne for nytænkning samt blive dygtigere og lære af hinanden.
    Den runde form:
    Vi ønsker at være runde (ikke firkantede) i vores tilgang til hinanden og respektere hinandens forskelligheder samt være inkluderende.
    Mette Grønbech-Dam den 01-10-2018
    Frivillig på Åvangsskolen?
    Hvis du ønsker at være frivillig på skolen, er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected]. På frivillighedsportalen kan du se hvilke opgaver vi søger hjælpere til (frivilligbornholm.dk).

Mette Grønbech-Dam den 04-06-2018
    Åvangsskolens værdiregelsæt
    Mette Grønbech-Dam den 10-11-2017
    Her kan du læse skolens antimobbestrategi