Opslagstavlen

• ikon
    Vær med til at præge Åvangsskolens kultur og udvikling - kom til årsmøde og valgmøde til skolebestyrelsen!

Åvangsskolen inviterer til årsmøde og valgmøde til skolebestyrelsen

Tirsdag, den 15. maj kl. 19.00-20.30 i aktivitetssalen.

Skolebestyrelsesformanden vil fremlægge sin årsberetning og herefter afholdes valgmødet. Der skal i år vælges 3 personer for en 4-årig periode. På valg er: Kim Caspersen, Karina Holmberg og Dorthea Funder Kaas. Alle tre genopstiller. Claus Lind, Peter Klitten, Claus Rylander-Christensen og Michael Tysk-Andersen er valgt indtil 2020.

Hvis du også har lyst til at stille op til skolebestyrelsen, er du velkommen til at henvende dig til kontoret/ledelsen. Skriv gerne nogle ord om dig selv, hvad du brænder for og gerne et foto. Send det til skolen senest den 8. maj. Du kan dog også opstille på selve valgmødet.

I løbet af de næste uger, kan I se de opstillede kandidater og deres motivation for arbejdet i skolebestyrelsen her på Intra.

På skolens kontor ligger der fra d.d. en valgliste, hvor alle stemmeberettigede fremgår. Det er forældre, der har forældremyndighed over barnet, der kan deltage i valget. Der kan være visse situationer, hvor andre får adgang (se bilag om valgbarhed). Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at henvende dig. Forældre til elever i 6.kl. på Svartingedal er stemmeberettigede. Forældre til elever på nuværende 9. årgang er IKKE stemmeberettigede.

Sæt X i kalenderen den 15. maj!

Mette Grønbech-Dam den 18-04-2018
    Åvangsskolens værdiregelsæt
    Mette Grønbech-Dam den 10-11-2017
  • ikon