Opslagstavlen

• ikon
    Vi mangler suppleanter i skolebestyrelsen og afholder derfor suppleringsvalg onsdag, den 27. marts kl. 17.00!

Skolebestyrelsens suppleant er indtrådt som medlem af skolebestyrelsen i januar, da et af vore medlemmer måtte udtræde af tidsmæssige årsager. Derfor mangler skolebestyrelsen nu et par suppleanter.

Har du lyst til at få indflydelse på Åvangsskolens udvikling og støtte skolebestyrelsens arbejde, så hører vi gerne fra dig! Valgmøde afholdes onsdag, den 27. marts 2019 kl. 17.00 på lærerværelset på skolen.

Interesserede kandidater kan få relevant information om deres kandidatur offentliggjort på vores hjemmeside inden valgmødet.

På valgmødet foretages både opstilling og valg. Er der flere kandidater end pladser kan kandidater begære valget gennemført elektronisk. Det er forældre, der har forældremyndighed over barnet, der kan deltage i valget. Der kan være visse situationer, hvor andre får adgang hertil. Disse forhold er beskrevet i Undervisningsministeriets bekendtgørelse om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser m.m. (se vedhæftede). Hvis disse forhold er relevante og skal lægges til grund ved valget, er det vigtigt at man henvender sig til skolens kontor senest den 26. marts 2019. På kontoret vil valglisterne ligge til gennemsyn fra den 4. februar til den 27. marts.

Det er vigtigt, at kandidater, der ønsker at stille op, men er forhindret i at deltage ved valgmødet, henvender sig til skolen inden den 26. marts.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Claus Lind, skolebestyrelsesformand og Susanne Dam, skoleleder.

Mette Grønbech-Dam den 06-02-2019
    Frivillig på Åvangsskolen?
    Hvis du ønsker at være frivillig på skolen, er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected]. På frivillighedsportalen kan du se hvilke opgaver vi søger hjælpere til (frivilligbornholm.dk).

Mette Grønbech-Dam den 04-06-2018
    Åvangsskolens værdiregelsæt
    Mette Grønbech-Dam den 10-11-2017
  • ikon